Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Over Brantjes Uw Slager

Slagerij Brantjes bestaat al sinds 1926 en staat nog altijd voor passie voor vers en pure smaak. Dit komt naar voren in eerlijke producten met een goede herkomst, gecombineerd met traditionele, ambachtelijk vakmanschap. Sinds 1998 runt de jongste telg van de familie, Gertjan, de slagerij. Maar nog altijd onder het toeziend oog van vader Giel.

Bij Brantjes Uw Slager zijn we trots op onze eigen productie, waarbij zoutreductie een belangrijk streven is. Elke dag werken met verse producten en de juiste ingrediënten, dat maakt voor ons het verschil. Niet alleen ons vlees en vleesproducten is het proeven waard. Ook onze vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij zijn overheerlijk en absoluut het proberen waard.

Bij ons spaar je bij iedere aankoop voor mooie cadeaus. Hiervoor hebben we een digitale spaarpas waarmee u eenvoudig spaart. Vraag ernaar in de winkel.

U vindt onze sfeervolle winkel in winkelcentrum de Plantage te Beverwijk, met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom snel eens langs, ons team van enthousiaste medewerkers is u graag van dienst!

Historie
Slagerij Brantjes is een echt familiebedrijf, dat al ruim 80 jaar bestaat. Grondlegger Gerrit Brantjes was het die in 1926 zijn slagerij startte aan de Boeweg, op steenworp afstand van de huidige winkel. Veertig jaar na de start nam Giel Brantjes op zijn trouwdag met slagersdochter Hennie de zaak over.

Sinds 1998 is Slagerij Brantjes gevestigd in winkelcentrum de Plantage, waar de derde generatie Brantjes, Gertjan, met zijn partner Joyce voor zichzelf begon.

In 2002 is de slagerij ingrijpend verbouwd tot een 'warme' winkel, waar de gezellige sfeer en persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar het vakmanschap en de passie voor het vak zijn altijd gebleven!

Slagerij Brantjes bekroond met 1 ster

Persbericht, Doetinchem, 19 november 2013

Aan 45 topslagers heeft Vleesmagazine dinsdag 19 november Sterren uitgereikt. De onderscheidingen werden verdeeld tijdens een feestelijke avond in het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. Slager met Ster is een initiatief voor slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid, en deze te belonen.


45 terechte winnaars
Slagerij Gertjan Brantjes werd bekroond met 1 ster. Wij zijn erg trots op deze prestatie. Alleen slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid hebben een sterbeoordeling behaald. Tijdens de competitie worden deelnemende slagers beoordeeld door een vakjury, mystery shoppers, retaildeskundigen, een ondernemersjury en consumenten. Slager met Ster is dit jaar voor het eerst gehouden. De uitvoering van het wedstrijdgedeelte lag in handen van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC), dat ook Bakker met Ster organiseert. Er hebben 121 slagers zich ingeschreven voor de Slager met Ster competitie. Hieruit zijn na de eerste onderzoeken 76 slagers genomineerd voor een ster.

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Brantjes Uw Slager

Plantage 144
1943LR Beverwijk
0251223583

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit